Huisje huren in Paramaribo

Huisje huren Suriname

Ga jij op vakantie naar Suriname? Kijk dan op onze site huisje huren Suriname voor stijlvolle vakantiewoningen!

Bij huisje huren Suriname vind je mooie en nette vakantie woningen voor 1 tot 6 personen. Het is mogelijk om voor lange of korte tijd een stijlvolle vakantiewoning te huren voor jouw verblijf in Suriname. Onze vakantiewoningen zijn gelegen in  Paramaribo Noord en Wanica.

Huisje huren in Paramaribo

Wil jij lekker dicht bij het centrum verblijven tijdens je vakantie dan heeft huisje huren Suriname een grote vakantiewoning in Paramaribo Noord te huur. Hier kan je met maximaal 6 personen verblijven. Deze woning is uitstekend geschikt voor rolstoelgebruikers omdat er in de woning geen drempels aanwezig zijn en de woning gelijkvloers is.

De vakantiewoning in Paramaribo Noord zijn gunstig gelegen. Je bent zo in het centrum van Paramaribo en in de directe omgeving vind je meerdere supermarkten.

Huisje huren in Wanica

Huisje huren Suriname heeft ook twee Villa vakantiewoningen te huur in Wanica. De huisjes staan op het erf van de eigenaar en hebben zicht op het land waar de eigenaar zijn eigen groenten en fruit verbouwd. Hier zie je Surinaamse konijnen over het erf rennen en hoor je exotische vogels fluiten. De Villa’s liggen in een rustige en groenrijke omgeving en zijn geschikt voor maximaal 4 personen.

Verschillende supermarkten, een bakker en eetgelegenheden zijn in de directe omgeving te vinden. Net als de markt op zondag aan de Commissaris Weytinghweg waar je terecht kan voor binnenlandse groenten, exotisch fruit, specerijen en vlees of vis.

Huisje huren Suriname

Een vakantie huisje huren in Paramaribo voor nog géén € 35 euro per nacht

Je kunt bij huisje huren Suriname een vakantie woning huren, in Paramaribo Noord, voor één tot zes personen voor maar 35 euro per nacht. Wil je liever in een wat rustigere omgeving een vakantiewoning huren? Dat kan ook, voor 30 euro per nacht huur je een vrijstaande vakantiewoning in Wanica, voor maximaal vier personen.

Bij huisje huren Suriname is het ook mogelijk om een woning voor langere tijd te huren. Neem met ons contact op om te kijken of je korting kunt krijgen op de huurprijs!

De meeste vakantie woningen zijn voorzien van airco en beschikken over wifi. Het is wel aan te raden, als je kiest voor één van de vakantiewoningen in Wanica, om ook een auto te huren, vanwege de afstand.

Ontdek Suriname met een huurauto

Huisje huren Suriname kan jou ook helpen bij het huren van een auto. Als je een auto huurt ben je niet afhankelijk van anderen en bepaal jezelf wanneer en waar je heen gaat.

In Suriname is zoveel te zien je hoeft hiervoor niet ver te reizen. Ga met een huurauto op pad en ervaar de jungle die net buiten Paramaribo al begint. Langs de vele rivieren kom je overal inwoners van Suriname tegen, maar ook ara’s, slangen, dolfijnen, luiaards en je brulapen die je over de rivier hoort brullen.

Bezoek verschillende plantages om de geschiedenis van Suriname te leren of rijdt iets meer landinwaarts en geniet bij een van de vele resorts van de verkoelende soela’s (stroomversnellingen). Huur een auto en je kunt iedere avond weer op tijd terug zijn in je eigen vakantiewoning.

Ontdek Suriname met een huurauto

Omdat er nog veel onverharde wegen zijn in Suriname is het aan te raden om een auto te huren die iets hoger op de wielen staat en voorzien is van airco.  Het verhoogt het rijcomfort aanzienlijk.