Verras je geliefde met een romantisch ontbijt op Valentijnsdag

Valentijnsontbijt voor jouw geliefde

Valentijnsdag is de dag dat mensen die verliefd zijn of van elkaar houden, elkaar verrassen met een kaartje, cadeautje, etentje of bloemen. Steeds vaker kiest men er ook voor om een Valentijnsontbijt te laten bezorgen.

Een ontbijtservice biedt dit ontbijt kakelvers aan in een luxe doos op een vooraf afgesproken datum en tijdstip. Je hoeft dus niet zelf extra vroeg op om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Het enige wat jij hoeft te doen is op tijd het bestelformulier invullen of een telefoontje plegen om een overheerlijk ontbijt te bestellen.

Verras je geliefde met een romantisch ontbijt op Valentijnsdag

Bestel nu voor Valentijnsdag een Valentijnsontbijt voor je geliefde, je ouders of je beste vriendin! Dit is een originele maar bovenal verrukkelijke verrassing. Alle ontbijten zijn net voor levering vers gemaakt. Het Valentijnsontbijt kun je eventueel verder uitbreiden met champagne, een lief kaartje, een roos, bos bloemen of een lekkere doos bonbons.

Je kunt het ontbijt ook bestellen voor twee personen. Zo kun je samen genieten van een heerlijk romantische ochtend met een ontbijt op bed. Je kunt bij een Valentijnsontbijt kiezen uit twee verschillende ontbijten. Kies voor een ‘normaal’ ontbijt of een champagneontbijt. Kies je voor het champagne ontbijt dan zijn de champagneglazen inbegrepen.

Valentijnsontbijt voor jouw geliefde

Ontbijt op het werk laten bezorgen?

Wil je het ontbijt niet thuis bij je geliefde laten afleveren maar bijvoorbeeld op zijn of haar werk? Helemaal geen probleem, wij leveren ontbijten door heel Nederland en België op iedere gewenste plek op een vooraf afgesproken tijdstip. Maar bestel je Valentijnsontbijt wel op tijd, vol is vol!

Wanneer bestel jij voor jouw geliefde een Valentijnsontbijt

Valentijnsdag 2022 valt op een maandag. Op maandag hebben de meeste personen al moeite om op tijd uit bed te komen. Dan wordt het lastig om, wanneer je een enorm uitgebreid Valentijnsontbijt krijgt aangeboden, de tijd te nemen om hiervan te genieten. Wanneer je dus een Valentijnsontbijt wilt bestellen voor iemand die werkt, kun je dat beter op de zaterdag of de zondag vóór Valentijnsdag laten bezorgen.

Zo kan degene die dit uitgebreide ontbijt ontvangt er ruim de tijd voor nemen en heerlijk rustig genieten van al het lekkerst dat wordt bezorgd. Wil je er in het weekend samen van genieten, maar eerst lekker uitslapen? Dat is geen enkel probleem want het ontbijt wordt bezorgd op het tijdstip dat jij aangeeft. Indien je dit wenst dus ook later op de dag.

Bestel je een ontbijt voor je geliefde of wil je samen met je geliefde genieten van een uitgebreid ontbijt met champagne op bed? De keuze is aan jou!