Muisarm of RSI-behandeling

Muisarm of RSI-behandeling

RSI is een ruime omschrijving voor klachten die ontstaan als gevolg van repeterende bewegingen. Deze klachten kunnen echter ook ontstaan door het voor langere tijd aannemen van een vaste houding. RSI klachten stonden vroeger veelal bekend onder de benamingen tennisarm of muisarm. Vandaag de dag behoren ook de golfarm en WhatsApp-vinger tot de groep RSI klachten.

RSI ofwel CANS

RSI staat voor Repetitive Strain Injury. De afkorting RSI heeft bij veel mensen een negatieve klank en omvat niet het gehele probleem. Daarom is de verzamelnaam voor dergelijke aandoeningen zoals een muisarm of WhatsApp-vinger gewijzigd naar CANS. Dit betekent Complaints of Arm, Neck and Shoulder, oftewel klachten aan de arm, nek of schouder.

In drie tot vijf behandelingen van je muisarm af

Een muisarm of andere RSI klacht is erg vervelend. De pijn belemmert bij het doen van dagelijkse activiteiten. Mensen met RSI klachten slikken vaak veel pijnstillers om pijnvrij te kunnen functioneren. Ondervind jij ook hinder van een muisarm of andere RSI klachten?

Bij NJIP, de kliniek voor pijnverlichting, bieden we een zeer effectieve en snelle muisarm behandeling aan. We gaan hierbij uit van het bepalen van de grondoorzaak van de pijn en het vervolgens opheffen ervan. We keren de pijn als het ware om. De spierfuncties van de gehele arm en de andere betrokken spieren worden getest.

Vervolgens wordt er een behandelplan opgezet. Deze behandeling kan per persoon verschillen omdat er veel verschillende soorten RSI klachten zijn. Uiteraard krijg je op dat moment ook precies te horen wat onze unieke Njip Methode inhoudt.

Muisarm of RSI-behandeling

Waarom kiezen voor Njip of de Njip Methode?

Na enkele behandelingen met de Njip Methode kun je al een groot verschil ervaren. Het doel van de Njip behandelmethode is dat je zo snel mogelijk weer pijnvrij door het leven gaat zonder hiervoor medicatie te hoeven slikken.

Naast de daadwerkelijke behandeling krijg je ook advies over hoe dergelijke klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden.