Hardstenen brievenbussen

Geef een luxe uitstraling aan uw woning of bedrijfspand met deze robuuste hardstenen brievenbussen. Geschikt voor zowel moderne als klassieke omgevingen. De brievenbussen beschikken over een ruime inworp, grote inhoud en rvs deurtje aan de achterzijde welke zijn voorzien van een slot met twee sleutels.

Deze hardstenen brievenbussen wegen 150 kilo en zijn van zware kwaliteit natuursteen. Deze robuuste brievenbussen zijn bestand tegen alle weersinvloeden, dus zeer geschikt voor buiten. Onze hardstenen brievenbussen zijn als een van de weinigen vorstbestendig!

Hardstenen brievenbus bestellen

U kunt de brievenbussen online bestellen. Besteld u voor 14:00 uur, dan heeft u de brievenbus morgen in huis! Via uw e-mail ontvangt u een track and trace code van onze bezorgdienst zodat u er rekening mee kunt houden dat u thuis bent. Door de omvang en het gewicht van deze hardstenen brievenbussen zijn wij genoodzaakt deze per pallet naar u te versturen.


RVS Brievenbussen

Bekijk eens de uitgebreide collectie met modern vormgegeven rvs brievenbussen. Deze strak vormgegeven brievenbussen zijn van hoogwaardig roestvrijstaal en voorzien van een grote inworp. De brievenbussen hebben een tijdloos design en staan daardoor zeer fraai bij vrijwel iedere woning of bedrijfspand. Vrijwel elke roestvrij stalen brievenbus uit het assortiment is geschikt om als wandbrievenbus te monteren.

De RVS brievenbus is in principe onderhoudsvrij. Vuilaanslag voorkomt u door met regelmaat de brievenbus schoon te maken. Om roest tegen te gaan kunt u het beste uw brievenbus met regelmaat schoonmaken. Dit doet u met een zachte spons of doek en een klein sopje. Om uw brievenbus optimaal te beschermen kunt u nadat u uw postkast heeft afgenomen, deze inspuiten met een rvs polisher.

RVS brievenbus bestellen

Besteld u voor 14:00 uur, dan heeft u de brievenbus morgen in huis!


Aluminium brievenbussen

Breng een nostalgische sfeer in uw tuin met deze fraaie klassiek vorm gegeven brievenbussen. Deze staande en muur brievenbussen zijn weerbestendig dus geschikt voor buiten. De aluminium brievenbussen zijn zeer stabiel, bieden veel ruimte en worden (indien van toepassing) inclusief slot en sleutels geleverd.

Via het deurtje kunt u gemakkelijk de post uit de brievenbus halen. Deze brievenbussen zijn ook verkrijgbaar in het andere kleuren zoals bijvoorbeeld groen, zwart, blauw en antraciet. De staande brievenbussen zijn eenvoudig te bevestigen op uw straatwerk.

Aluminium brievenbus bestellen

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,-. Via uw e-mail ontvangt u een track and trace code van onze bezorgdienst zodat u er rekening mee kunt houden dat u thuis bent.

Online marketing by CMS Blog.eu | Bloggen, linkbuilding en website promotie.